Confidenţialitate

Germania: Accident rutier pe autostradă, în apropiere de Leipzig, soldat cu 5 oameni morți și răniți

Cel puțin cinci oameni au murit și alții au fost răniți într-un accident de autostradă în care a fost implicat un autocar, în apropiere de orașul Leipzig din estul Germaniei.

Poliția din landul Saxonia, în estul Germaniei, a declarat că cel puțin cinci persoane au fost ucise miercuri într-un accident în care a fost implicat un autobuz interurban în apropiere de orașul german Leipzig. Elicoptere de salvare și numeroase ambulanțe au fost văzute în zonă, iar Autostrada A9, care face legătura între Berlin și Munchen, a fost închisă în ambele sensuri, scrie Deutsche Welle.

„Mai multe persoane au fost rănite mortal în accidentul grav de pe Autostrada A9. Există numeroase victime”, a anunțat poliția din landul Saxonia pe X, fost Twitter.

Alți pasageri ar fi fost răniți. Se pare că autocarul ar fi ieșit de pe autostradă și s-a prăbușit pe o parte din motive necunoscute.

„Circumstanțele exacte ale accidentului nu sunt încă cunoscute”, a declarat Flixbus, adăugând că lucrează cu serviciile de urgență pentru a stabili cauza.

Autobuzul se îndrepta de la Berlin la Zurich, având la bord aproximativ 53 de pasageri și doi șoferi.

Sursa foto: Twitter / AI SSN News

Citește și: Accident rutier la Techirghiol, după coliziunea unui microbuz cu un autoturism. Cinci victime, transportate la spital cu diverse traumatisme. A fost activat Planul Roșu de Intervenție