Georgică Cornu, vizitat din nou de mascați

Omul de afaceri Georgică Cornu a fost vizitat, din nou, in acesta dimineata de politistii de la Combaterea Criminalității Organizate. Este pentru a treia oară în mai puțin de un an când oamenii legii descind la casa omului de afaceri.
De data aceasta, cei care i-au bătut la ușă, la primele ore ale dimineții, au fost polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate din Mehedinți. Aceștia au descins, în această dimineață la locuinta omului de afaceri, la vila fostei sale soții dar și la alte 3 adrese din Timișoara. În momentul în care i-a văzut, din nou, pe oamenii legii la ușa sa, fostului iubit al Marinei Almajan, si-a facut cruce după care i-a lasat să intre în vila situată la marginea Timișoarei. De data aceasta anchetatorii vorbesc de un prejudiciu de 3 milioane de euro.
Cea mai recentă percheziție la locuinta lui Georgică Cornu a fost în luna martie. Atunci, omul de afaceri  a fost retinut 24 de ore fiind suspectat de evaziune fiscală și spălare de bani într-un dosar cu un prejudiciu de 9 milioane de euro. După 24 de ore petrecute în arestul poliției Mehedinți, omul de afaceri a primit mandat de arestare la domiciliu după care acesta a fost schimbat în control judiciar.

Tot în luna martie, dar acum 1 an, procurorii DIICOT Timiș au descins la vila lui Georgică Cornu din Ghiroda dar şi la sediul firmei sale de construcţii. Percheziţiile de atunci fiind  făcute într-un dosar în care omul de afaceri a fost acuzat că a prejudiciat statul cu aproximativ 60 de milioane de lei prin evaziune fiscală.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS