Confidenţialitate

George Buhnici, despre dezvoltarea unui business în online: Trebuie să ai ceva de spus. Ai succes dacă ești relevant | VIDEO

George Buhnici a fost invitatul Adrianei Nedelea în emisiunea „Piața Victoriei” la Europa FM. Te-ai întrebat vreodată cum poți dezvolta un business în online? George Buhnici a subliniat că cel mai important lucru, înainte de a-ți dezvolta o afacere pe internet, este să fii relevant. „Să ai ceva de spus”. Să investești în tine și în competențele tale.

„Nu este ușor. O să pun eu o întrebare către public: câți dintre cei care vrem să vorbim avem ceva de spus? Adică, în primul rând, trebuie să ne hotărâm dacă avem ceva de spus. Care este povestea valoroasă, utilă, interesantă pe care noi o avem pentru cei care ne ascultă? Și plecăm de la ideea asta. Pentru că dacă nu ai ceva util de spus, de ce te apuci? Doar pentru că ai văzut tu că a făcut-o cineva interesant? Păi nu o să faci altceva decât să copiezi ce a făcut el și vei fi o copie proastă, o copie la mâna a doua, a treia, a cincea”, a spus George Buhnici.

George Buhnici: Dacă vrei să fii relevant, trebuie să ai ceva de spus

„Pe termen lung, dacă vrei să fii relevant, trebuie să ai ceva de spus și odată ce ai ceva de spus, dacă ești competent, dacă dezvolți o competență, dacă investești alea 10.000 de ore să devii măcar expert într-un domeniu, dacă-ți iei timp să devii un bun profesionist”, a explicat George Buhnici.

George Buhnici: A petrece timp pe TikTok nu te face profesionist în asta

„La Cavaleria HUB noi mentorăm foarte mulți oameni. Tineri, dar și mai copți. Nu știu cum facem noi, dar nu ne iese un profesionist mai devreme de 2 ani. Și noi avem experiență aici, avem bază materială, avem oameni care lucrează – uite, avem pe Sorin care este regizor și care-i învață inclusiv partea de audiovizual. Îi învățăm comunicare, îi învățăm scriitură, îi învățăm social media; avem camere, avem studiouri, avem tot ce ne trebuie ca să avem succes și oamenii pe care noi îi aducem aici, să-i convertim la digital, niciunul nu ajunge relevant mai repede de doi ani. Optim la trei. Excelent la patru. E o facultate chestia asta, până la urmă. Pentru că acele 10.000 de ore într-un domeniu nu pică din cer. Nu poți să le faci la opționale. Faptul că te dai pe TikTok nu înseamnă că devii profesionist pe TikTok, faptul că te uiți toată ziua pe Facebook nu înseamnă că înțelegi cum se comunică”, a spus George Buhnici.

George Buhnici: Dacă ești relevant este imposibil să nu ai succes

„Și apoi ca să faci din chestia asta un business, abia după aceea începem să vorbim cum facem bani din lucrul acesta. Odată ce ești relevant este imposibil să nu ai succes. Și dacă ai succes, vin și banii. Că nu cred cpă toate firmele cu care colaborez eu vin la mine că sunt simpatic”, a mai spus George Buhnici la Europa FM.

Poți vedea mai jos întreaga emisiune „Piața Victoriei” cu Adriana Nedelea și George Buhnici

Sursa foto: Facebook / George Buhnici

Citește și: Doru Dima, specialist în Resurse Umane, despre cele trei mari probleme ale managerilor: Nu știu să motiveze, să delege, să-i sprijine pe subordonați în dezvoltarea personală| AUDIO

Autor: Carmen Zanfir