Confidenţialitate

Gay Pride se va desfășura pe Calea Victoriei, în limita a 500 de participanți

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Bucureşti a aprobat desfăşurarea marşului ”Bucharest Pride” 2021 pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de participanţi.

“Primăria Municipiului Bucureşti şi Asociaţia ACCEPT au ajuns la o înţelegere privind organizarea ‘Bucharest Pride’ 2021. Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Bucureşti a aprobat astăzi organizarea de către Asociaţia ACCEPT a marşului ‘Bucharest Pride’ 2021 pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de persoane”, precizează PMB, prin intermediul unui comunicat de presă.

Proiectul “Străzi deschise” va fi suspendat pe 14 august şi va fi reluat începând din 15 august.

Reprezentanţii municipalităţii au solicitat Asociaţiei ACCEPT ca, pe toată perioada desfăşurării marşului, să respecte dispoziţiile legale în vigoare, inclusiv cele privind măsurile de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

“Având în vedere faptul că organizarea a două evenimente, în acelaşi timp, poate genera riscuri de siguranţă conform organelor de specialitate, dar şi contextul pandemic în care ne aflăm, proiectul ‘Străzi deschise’ va fi suspendat sâmbătă, 14 august. Începând de duminică, 15 august, acesta va fi reluat, în condiţii normale de desfăşurare”, menţionează PMB.