Gara de Nord: Cel puțin 15 trenuri au întârzieri

Cel puţin 15 trenuri care erau programate să ajungă sau să plece din Gara de Nord, joi dimineață, au întârzieri de până la trei ore, din cauza unei defecţiuni la sistemul de alimentare cu energie electrică.

CFR Infrastructură a anunţat că a avut loc o problemă tehnică la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalaţiilor de semnalizare şi de siguranţă a traficului.
Astfel, pe segmentul Chitila-Buftea-Periş, momentan nu funcţionează nicio instalaţie de dirijare a traficului.

Până la această oră, au întârzieri zece trenuri care ar fi urmat să sosească, joi dimineaţă, în Gara de Nord din orașe precum Cluj, Braşov, Arad, Urziceni, Chişinău, și Ploieşti.

De asemenea, au acumulat întârzieri mai multe trenuri care ar fi trebuit să plece joi dimineaţă din Gara de Nord.

„Circulaţia trenurilor se desfăşoară în cursul dimineţíi în condiţii speciale, de tip cale liberă, până la finalizarea lucrărilor de repunerea în funcţie a sistemului de de semnalizare şi de siguranţă a traficului a traficului. Trenurile de călători care tranzitează staţiile Bucuresti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, deoarece pe toată perioada intervenţiei se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers”, au anunţat reprezentanţii CFR Infrastructură.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS