GALAȚI: Zeci de utilaje acționează pentru deszăpezire

Peste 50 de utilaje de la societatea edilitară Ecosal acţionează pe străzile municipiului Galaţi, pentru deszăpezirea oraşului afectat de ninsoarea care a căzut în cursul nopţii.

Echipele responsabile cu întreţinerea arterelor principale pe timp de iarnă au intervenit şi vor continua să lucreze pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi trotuare, în aşa fel încât atât circulaţia maşinilor, cât şi a pietonilor să se desfăşoare în condiţii normale.

„ Au fost angrenate un număr de peste 50 de utilaje şi împrăştiate 161 de tone de material antiderapant. Acţiunea de deszăpezire va continua până la aducerea la ‘negru’ a străzilor principale, urmând a se interveni apoi şi pe interioarele de cartier. În acest moment, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

La fel ca în anii trecuţi, municipiul Galaţi a fost împărţit în şase zone de deszăpezire, pentru o mai bună intervenţie a utilajelor de deszăpezire, iar operatorii au fost desemnaţi în urma unei licitaţii organizate de Serviciul Public Ecosal.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS