Confidenţialitate

Galați: Un interlop a fost înjunghiat în fața blocului de către un cunoscut

Răfuială sângeroasă, aseară, la Galați. Un bărbat a fost injunghiat mortal, în plină stradă, în apropierea blocului în care locuia.

Bărbatul de 39 de ani, care și-a pierdut viața, a fost atacat fulgerător, la doi pași de intrarea în blocul în care locuia.

Agresorul a coborât dintr-o mașină, povestesc martorii oculari, l-a înjunghiat de mai multe ori pe rivalul său și apoi a fugit de la locul faptei. Victima în șoc hemoragic a fost transportată la spital, în stare extrem de gravă, și a murit câteva ore mai târziu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au deschis un dosar penal pentru omor calificat și tulburarea liniștii publice. La câteva ore după moartea victimei, atacatorul a fost prins, interogat, confruntat cu probele și reținut pentru 24 de ore.

Anchetatorii au urmărit mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zona atacului și au pus cap la cap declarațiile unor martori oculari, care au dat informații prețioase privind marca mașinii cu care a fugit agresorul, semnalmentele acestuia și cum era îmbrăcat. Surse judiciare spun că victima și agresorul se cunoșteau, iar mobilul crimei ar fi răzbunarea. B

ărbatul înjunghiat făcea parte dintr-o grupare interlopă din Galați, specializată în proxenetism și cămătărie.