GALAȚI: Traficul prin Vama Giurgiuleşti-Galaţi ar putea fi limitat sau suspendat

Traficul rutier prin punctul de trecere a frontierei Giurgiuleşti (Republica Moldova) – Galaţi ar putea fi limitat sau suspendat temporar joi, deoarece în zona localităţii din ţara vecină se va desfăşura faza finală a unui exerciţiu antiterorist, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de autorităţile de frontieră române.

„Autorităţile de frontieră ale Republicii Moldova ne-au informat, că joi în regiunea localităţii de frontieră Giurgiuleşti – Republica Moldova se va desfăşura faza finală a unui exercitiu antiterorist. Totodată, autorităţile de frontieră ale Republicii Moldova ne-au informat că există posibilitatea ca traficul prin punctul de trecere a frontierei Giurgiuleşti – Galaţi rutier să fie limitat sau suspendat temporar”, se arată în comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Pentru evitarea aglomerărilor, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi va lua măsuri de suplimentare a personalului la controlul documentelor, astfel încât să nu fie înregistraţi timpi prelungiţi de aşteptare.

În informarea autorităţilor Republicii Moldova nu se specifică intervalul orar în care traficul prin punctul de trecere a frontierei Giurgiuleşti – Galaţi rutier ar putea fi limitat sau suspendat temporar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS