Confidenţialitate

Galaţi: Tânăr fără permis, reţinut după ce a fugit de la locul unui accident rutier pe care l-a provocat

Un tânăr din Galaţi, fără permis de conducere, a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat un accident rutier în care a fost rănit un copil de doi ani şi a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier, în municipiu, soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului, anchetatorii au stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme, un minor de doi ani fiind rănit şi transportat la spital.

După coliziune, unul dintre conducătorii auto a părăsit locul faptei. Poliţiştii l-au identificat, constatând că este vorba despre un bărbat, de 29 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului Galaţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

FOTO: INQUAM Photos/George Călin