Confidenţialitate

Galați: O bicicletă de aproape 4.000 de euro, furată din Germania, găsită în mașina unui moldovean care voia să treacă granița

O bicicletă scumpă, furată din Germania, a fost găsită la Galați. Polițiștii de frontieră au descoperit bicicleta în mașina unui cetățean din Republica Moldova, care voia să iasă din România.

Polițiștii de frontieră din Galați l-au tras pe dreapta pe șoferul moldovean pe Drumul Național 26, la Vlădești, în apropierea Vămii Oancea către Republica Moldova.

La controlul de rutină, în microbuzul moldovenesc, a fost găsită o bicicletă scumpă, fără urme de folosire.

Polițiștii de frontieră din Galați au verificat vehiculul în baza de date europeană și așa au aflat că acesta fusese declarat furat în Germania, în vara anului trecut.

Bicicleta, estimată la 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la Galați, urmând ca, la finalul cercetărilor, să fie predată autorităților germane.

Șoferul moldovean a declarat că nu cunoaște proveniența bicicletei.

El le-a mai spus polițiștilor de frontieră că face curse regulate între Germania, România și Republica Moldova și a fost plătit de un client să transporte bicicleta în Moldova.

În caz, se fac cercetări pentru tăinuire.

Citește și: Mai mulți angajați ai Penitenciarului Giurgiu, cercetați pentru că și-au decontat fictiv lucrări stomatologice de aproape 1 milion de lei