Confidenţialitate

Galați: Jaf ratat la un magazin de bijuterii. Un bărbat a fugit cu o casetă pentru bijuterii goală și cu bijuterii din tinichea

Un bărbat cu cagulă pe faţă, posibil înarmat cu un pistol, a intrat, miercuri, într-un magazin de bijuterii, din zona centrală a municipiului Galaţi, de unde ar fi furat în grabă o cutie cu mostre fără valoare.

Reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi au confirmat jaful, însă nu au putut oferi detalii suplimentare despre acest caz.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojină, a declarat că jaful a avut loc în jurul orei 14.00, fără să poată preciza dacă bărbatul era sau nu înarmat.

“Este vorba despre un jaj la o bijuterie din Galaţi. Am fost sesizaţi de către dispecretatul unei firme de pază, în jurul orei 14.00, cu privire la faptul că o persoană cu faţa acoperită ar fi intrat în incinta bijuteriei, de unde ar fi sustras o cutie cu mostre fără valoare care erau vizionate în acel moment de o familie.

Urmează să se stabilească cu exactitate cauzele şi condiţiile în care ar fi fost săvărşită fapta”, a afirmat reprezentanta IPJ Galaţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac verificări la faţa locului şi încearcă să-l identifice pe bărbat.