GALAȚI: Încă 20 de cadre medicale depistate cu coronavirus, la Spitalul Județean | AUDIO

Crește alarmant numărul infectărilor cu noul coronavirus la Spitalul Județean de Urgență din Galați. Alte 20 de cadre medicale au fost depistate cu Covid-19 în ultimele 24 de ore, transmite corespondentul Europa FM.

Unitatea medicală devine, astfel, cel mai mare focar activ din județ.

Numărul cadrelor medicale infectate ajunge acum la 58 medici, asistenți, infirmiere și brancardieri. Alți cel puțin zece infectați sunt pacienți, însă numărul acestora ar putea fi mult mai mare la finalul testărilor.

Din cauza creșterii alarmante a numărului de îmbolnăviri, au fost sistate internarile în tot spitalul, urmând să fie preluate doar cazurile de urgentă.

Patru secții ale Spitalului Județean – Medicală 2, Chirurgie 2, Cardiologie și Hematologie – au fost închise complet și se face dezinfecție generală. Potrivit evidentelor DSP, în județul Galați sunt 145 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus și patru focare active de Covid 19.

De la începutul epidemiei și până în prezent, 1112 gălățeni s-au infectat cu coronavirus, 95 dintre aceștia pierzând lupta cu boala.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Emanuela Turcu
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS