Confidenţialitate

Galaţi: Căutări după ce un apel la 112 a semnalat că ar fi căzut un obiect într-o zonă din apropierea oraşului

Mobilizare de forțe, noaptea trecută, la Galați. Poliția, Jandarmeria, ISU și Poliția de Frontieră au scotocit un câmp din apropierea orașului. Potrivit unor surse, s-au căutat resturile unei drone care ar fi căzut între Galați și Brăila.

La fața locului au fost și prefecții celor două județe.

Înainte de mobilizarea de forțe, populația din Galați și Brăila a primit un mesaj Ro-Alert, prin care era avertizată că există posibiltatea căderii unor obiecte din spațiul aerian.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puțin înainte de miezul nopții, populația din orașele Galați și Brăila, dar și din câteva localități limitrofe, au primit un mesaj Ro-Alert, prin care era avertizată că există posibiltatea căderii unor obiecte din spațiul aerian și era sfătuită să se adăpostească.

La scurt timp după mesajul Ro-Alert, pe surse, fiindcă nu a existat nicio informație oficială, am aflat că au fost mobilizate forțe sporite de la Poliție, Jandarmerie, ISU, Armată și Poliția de Frontieră, care au fost trimise să scotocească un câmp din apropierea cartierul Dimitrie Cantemir din Galați.

Căutările făcute la lumina lanternelor și a girofarurilor au durat zeci de minute, departe de ochii presei, care a fost ținută la distanță.

Prefecții celor două județe au fost la locul căutărilor.

Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Mobilă Constanţa