Confidenţialitate

Galați: Cântăreț de muzică populară, arestat preventiv după ce a fost găsit vinovat de molestarea sexuală a unor minori, elevi ai săi | AUDIO

Un cântăreț de muzică populară din Galați a fost arestat preventiv pentru molestarea sexuală a unor minori. Copiii abuzați îi erau elevi. Procurorii au probe incriminatoare în cazul a doi minori, însă cred că numărul victimelor este mult mai mare. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Aurică Totolici are 59 de ani, este cunoscut în breasla cântăreților de folclor și preda cursuri de canto în special copiilor. El este acuzat de viol asupra minorilor, rele tratamente aplicate minorului și înlesnirea actelor sexuale între minori. Până acum, anchetatorii au identificat două victime ale agresorului sexual. Este vorba despre doi băieți, elevi ai cântărețului de muzică populară. Surse din anchetă susțin că au mai fost identificate alte două presupuse victime ce urmează să fie audiate, dar procurorii cred că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare, mai ales că agresorul predă cursuri de peste două decenii.

Aurică Totolici a fost vreme de 22 de ani angajat al Centrului Cultural Dunărea de Jos din Galați și membru al Ansamblului Folcloric „Doina Covurluiului”.

Linie telefonică gratuită pentru raportatea și prevenirea cazurilor de abuz împotriva copilului: 119

Pentru a sesiza cazurile de abuz, neglijare și exploatare a copilului sau dacă sunteți martorul unei agresiuni împotriva unui minor, puteți apela gratuit numărul unic național – 119.

Sursa foto: Facebook / Aurică Totolici

Citește și: Percheziții la o rețea de proxeneți din București. Membrii racolau fete minore pe care le obligau să practice prostitiuția în țară și în Marea Britanie | AUDIO