Confidenţialitate

GALAȚI: Autocar al Ministerului de Interne, parcat neregulamentar în centrul orașului

Un autocar cu numere de MAI staționează neregulamentar în centrul Galați, pentru a doua oară la rând, la diferență de câteva luni.

Nici în vară, nici acum, șoferul de la Interne nu a fost sancționat pentru încălcare Codului Rutier, relatează corespondentul Europa FM, Emanuela Turcu.

Autocarul cu numere speciale aparținând Ministerului Afacerilor Interne staționează neregulamentar în fața unui hotel din centrul Galațiului.

Autocarul aparține Clubului Dinamo și a adus la Galați echipa de volei masculin, care are meci mâine cu echipa locală, Arcada, în Cupa României.

Staționarea autocarului MAI în acel loc încurcă circulația pe strada Domnească, arteră cu sens unic și doar două benzi și obturează vizibilitatea șoferilor față de o trecere de pietoni aflată în apropiere.

În plus, autocarul este oprit într-o intersecție, cea a străzilor Domnească și Brăilei.

De menționat este faptul că, de jur împrejur, pe o rază de cel mult 200 de metri, sunt o mulțime de parcări publice, cu plată, iar hotelul la care sunt cazați sportivii are parcare privată.

În urmă cu câteva luni, un alt autocar cu numere de MAI a staționat mai bine de 24 de ore în aceeași intersecție.

Și atunci, voleibaliștii de la Dinamo București aveau meci cu cei de la Arcada Galați.

În urmă cu două săptămâni, un autocar al Ministerului de Interne, aparținând Jandarmeriei, a fost la un pas să provoace un accident rutier în București, după ce șoferul a depășit un tramvai aflat în stație și a evitat în ultimul moment coliziunea frontală cu o mașină care venea din sens opus.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursă foto: Grupul Șoferilor

Sursă foto: Emanuela Turcu