Confidenţialitate

GALAȚI: Asistenta medicală hărțuită de vecini pentru că îngrijește bolnavi de COVID-19, întâmpinată cu flori de militari | VIDEO

În Galați, asistenta medicală hărțuită de vecini pentru că îngrijește bolnavi de COVID-19 a fost întâmpinată cu flori și aplauze de un grup de militari.

Aceștia i-au făcut o surpriză și au așteptat-o în fața blocului, la finalul turei de lucru.

Militarii au vrut să o încurajeze pe asistenta medicală, după ce vecinii din blocul în care locuiește au tot hărțuit-o și i-au aruncat clor pe ușa apartamentului, pentru că îngrijește bolnavi de COVID-19.

Mihaela Moga Pal, în vârstă de 44 de ani, a scris pe pagina sa de Facebook că a fost dată afară din magazinul de la scara blocului, doar pentru că lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase.   

Mesajul femeii i-a emoționat pe militarii din Galați, așa că aceștia au venit cu flori, pentru a-i prezenta scuze asistentei medicale, în numele vecinilor:     

Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei”, a  fost  mesajul transmis de Ministerul Apărării pe Facebook.