Confidenţialitate

Galați: Grav accident rutier pe DN25, soldat cu un deces și 5 persoane rănite | AUDIO

Grav accident rutier pe DN 25, în județul Galați. O femeie a murit și cinci bărbați au fost răniți, după ce autobuzul care îi ducea acasă de la muncă s-a răsturnat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00, la intrarea în Tudor Vladimirescu. Autobuzul în care se aflau 10 navetiști, marea majoritate muncitori la Șantierul Naval din Galați, s-a răsturnat pe câmp, din cauza unei manevre bruște.

Se pare că șoferul autobuzului a vrut să evite impactul cu un autoturism al cărui șofer a ieșit dintr-o benzinărie și nu s-a asigurat. În urma accidentului, o femeie de 48 de ani, muncitoare la Șantierul Naval Galați, a murit pe loc, iar alți cinci bărbați și ei tot de la Șantierul Naval, au fost răniți.

Patru dintre victimele rănite au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Galați, în timp ce a cincea a primit îngriji la fața locului. Toți răniții sunt în stare stabilă și în afara oricărui pericol.

Atât femeia decedată, cât și bărbații răniți sunt din Tudor Vladimirescu, localitatea în care s-a produs accidentul, fiind la doi pași de casă când s-a răsturnat autobuzul.

Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a accidentul, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătăma

IPJ Galați: „La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiune de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ciprian Stoica, IPJ Galați: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 54 de ani din comuna Ivești în timp ce conducea un autobuz ce efectuează curse regulate Galați – Tecuci, pe DN25, având direcția de deplasare către Tecuci la ieșire din comuna Tudor Vladimirescu ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte. Din păcate, în urma evenimentului rutier a decedat o femeie cu vârsta de 48 de ani din comuna Tudor Vladimirescu și au fost rănite 4 persoane de sex masculin. Printre aceștia aflându-se și conducătorul auto. În autobuz se aflau în acel moment aproximativ 10 persoane. La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiune de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Sursa foto: Emanuela Turcu / Europa FM

Citește și:Salvamontiștii cer Guvernului să scoată serviciul Salvamont din lista instituțiilor care trebuie reorganizate | AUDIO