GALA Premiilor UNITER 2016: Actorii Ada Galeș, Andreea Tănase & Alexandru Voicu – nominalizați la secțiunea DEBUT

Gala Premiilor Uniter are loc anul acesta la Oradea, la Teatrul ”Regina Maria”, în data de 9 mai. La „SUS CORTINA!” îi vom cunoaște pe toți cei nominalizați la cele mai importante trofee acordate în România pentru Teatru.

Pentru Gala UNITER 2016 sunt 32 de nominalizați. În total,  vor fi acordate 10 premii. Astăzi aflăm care sunt nominalizații la categoria DEBUT – de la ora 16.50, la Europa FM.

***

Este în plină desfășurare campania de susținere în care s-au implicat de actori și regizori consacrați – la apelul UNITER – campanie dedicată celor aflați anul acesta pe lista cu nominalizări.

Actrița Ada Galeş (foto) a fost nominalizată la secțiunea Debut pentru rolul Denise din spectacolul „Copilul problemă”, regia Adrian Iclenzan, la Teatrul „Sică Alexandrescu” Braşov. Un mesaj de susținere a transmis, prin UNITER, regizorul Vladimir Anton.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Andreea Tănase a fost nominalizată pentru rolul Samira din spectacolul „Balcanicele”, regia Alexander Hausvater,  la Teatrul „Tony Bulandra” Târgovişte. Impresionată de modul în care a interpretat acest rol, actrița Florina Cercel a transmis un mesaj de susținere. FOTO: Andreea Tănase, Teatrul Tony Bulandra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alexandru Voicu este cel de-al treilea nominalizat la categoria DEBUT pentru rolul Al doilea bărbatAlbert din spectacolul Iluzii, regia Andreea Vulpe, la Godot Cafe-Teatru. Se bucură de susținerea regizorului Alexandru Dabija. Foto: Alexandru Voicu, UNITER

Voicu

Gala Premiilor UNITER are loc în seara de 9 mai, la Teatrul „Regina Maria” din Oradea. Evenimentul este programat să înceapă la ora 21.00.

UNITER

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS