Gala Internaţională de Operetă ‘De la Bucureşti la Viena’, anulată

Gala Internaţională de Operetă ‘De la Bucureşti la Viena’ ar fi trebuit să se desfăşoare în cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical ‘Viaţa e frumoasă!’.

Organizatorii au invocat lipsa fondurilor. Spectatorii care şi-au achiziţionat deja bilete pentru Gala de la Sala Palatului pot merge la magazinul din care le-au achiziţionat sau la sediul central al Vandbilete.ro din strada Vasile Lascar, nr. 42 – 44 (program de luni până vineri, între orele 10:00-19:00) pentru a le returna şi a primi contravaloarea lor, sau pentru a le schimba cu bilete pentru alte evenimente din cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical ‘Viaţa e frumoasă!’.

Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical ‘Viaţa e frumoasă’ se va desfăşura anul acesta în perioada 8 – 18 noiembrie şi va include concerte ale artiştilor Dulce Pontes şi The Tiger Lillies.

Gala Internaţională de Operetă ‘De la Bucureşti la Viena’ va avea loc totuşi într-o formă adaptată în cadrul Galei Internaţionale de Musical, care va avea loc la Teatrul Odeon, în deschiderea festivalului, pe 8 noiembrie, de la ora 19:00, potrivit unui anunţ postat pe site-ul Teatrului Naţional de Operetă.