Confidenţialitate

Gala Extraordinară a Dansului la Odeon

Gala Extraordinară a Dansului, un proiect iniţiat de coregraful și dansatorul Răzvan Mazilu, va avea loc la Teatrul Odeon, pe 17 mai.

Teatrul Odeon a lansat în stagiunea 2001-2002 programul „Dans la Odeon”, program ce și-a propus să aducă în atenția publicului arta dansului profesionist din România și din străinătate, sub forma unor Gale Extraordinare.

Inițiatorul și coordonatorul proiectului, coregraful și dansatorul Răzvan Mazilu, a propus încă de atunci o alternativă la spectacolele de teatru, în contextul în care scena Teatrului Odeon și-a dezvoltat o tradiție încă din anii ’90, găzduind Centrul de Expresie Artistică, care a funcționat în acest teatru.

Ediţia din acest an, va începe la ora 19:00, în Sala Majestic a Teatrului Odeon, iar invitaţi vor fi Monica Petrică, Ovidiu Matei Iancu (Opera Română Bucureşti), Loredana Bădică, Răzvan Hanganu (Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti), Viviana Celina Olaru (Opera Română Iaşi), Relu Dobrin, Denisa Anastasiu, Astrid Tomescu (Teatrul de Operetă „Ion Dacian” Bucureşti), Vanda Ştefănescu, Paul Cimpoieru şi Clubul TangotangenT, elevi ai Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”.

„Am încercat să conturăm şi anul acesta, conform tradiţiei, o Gală a emoţiilor puternice, aşa cum doar dansul poate naşte, cu invitaţi unul şi unul, cu stiluri şi genuri diferite, de la balet clasic la tango şi de la dans contemporan la divertismentul de calitate. O gală-eveniment cu un invitat-surpriză, una dintre cele mai iubite voci din muzica pop: Nico”, a transmis Răzvan Mazilu

Preţ unui bilet este de 40 şi 60 de lei.