Confidenţialitate

GALĂ CARITABILĂ pentru balerinul BOGDAN NICULA la ”Opera Națională – București”-AUDIO

Pe 23 februarie, de la ora 19.00, pe scena Operei bucureștene va avea loc un spectacol caritabil de balet și dans contemporan. Banii adunați din vânzarea biletelor vor merge către balerinul Bogdan Nicula. El a fost diagnosticat anul trecut cu o boală care îi afectează, în timp, mișcarea corpului. Astfel, mersul, mâncatul sau înghițitul – vor fi, în curând imposibile. Din acest motiv, are nevoie de 50.000 de euro pentru o operație ce poate fi făcută în Thailanda. Mai jos găsiți informații despre conturile în care pot fi depuse donații.

După terminarea liceului, Bogdan Nicula a fost angajat la Teatrul de Balet “Oleg Danovski” din Constanţa, unde a interpretat roluri în spectacole precum “Lacul lebedelor” şi “Spărgătorul de nuci”, dar şi în producţii de dans contemporan.

Balerinii din Constanța au organizat miercuri un spectacol caritabil și au reușit să strângă 5000 de lei.

Adrian Mihaiu, blaerin și Horațiu Cherecheș, regizor și coregraf – Teatrul “Oleg Danovski” Constanța, pentru NTV.ro- AUDIO.

Bogdan Nicula a absolvit Universitatea Naţională de Teatru şi Film “I.L. Caragiale” – secţia Coregrafie.

Din 2011, a început să evolueze pe scenele din străinătate.

Numai că, de anul trecut, balerinul Bogdan Nicula se luptă cu această boală extrem de gravă: scleroză laterală amiotrofică, o maladie care atacă celulele nervoase ce controlează mișcarea voluntară a corpului.

Cu timpul, Bogdan nu va putea să se miște sau să mânânce. Din acest motiv are nevoie de un transplant de celule stem, care poate fi făcut la o clinică din Thailanda. Costurile ajung la 50.000 de euro – AUDIO.

Și artiștii din București vin în ajutorul lui Bogdan Nicula: luni, 23 februarie, de la ora 19.00, la Opera Națională va fi organizată o gală caritabilă de balet și dans contemporan.


Cei care vor să facă donații pentru a-l ajuta pe Bogdan Nicula pot face depuneri în conturile deschise pe numele mamei acestuia, Stela Nicula:

BRD Groupe Societe Generale.Titular Stela Nicula

Cont în lei: RO27BRDE441SV25065844410

Cont în euro: RO55BRDE441SV25286444410

Swiftcode: BRDEROBU / Bic code: BRDE.