Gadget news: Cutia de pizza care se transformă în proiector îți promite o seară perfectă

Cutiile de pizza au rolul de a-ți menține mâncarea caldă și intactă până ajunge la destinație.

”Pizza Hut” a lansat o campanie inedită care presupune livrarea de pizza în cutii ce pot fi transformate în proiectoare.

Ideea le-a venit celor de la Oglivy, iar cutiile folosesc un mecanism simplu, dar ingenios, pentru a reda imaginile de pe telefon pe un perete, la fel ca un proiector.

Cutiile de pizza speciale au o perforație pe una dintre margini, iar suportul din plastic care se pune, de regulă, pentru ca mâncarea să nu se strivească, are rol de lentilă.

Utilizatorul trebuie doar să introducă acel suport în gaura din cutie, să bage telefonul înăuntru, iar imaginea va fi mărită și proiectată pe un perete. Partea și mai bună este că respectivele cutii vin cu un cod QR ce poate fi folosit pentru a descărca anumite filme.

Există patru coduri QR care dau acces la categoriile Slice Night (pentru fanii horror), Anchovy Armageddon (pentru pasionații de SF), Hot & Ready (pentru filmele de dragoste) și Fully Loaded (pentru peliculele de acțiune).

Din păcate, campania se desfășoară numai în Hong Kong – deocamdată

Trebuie să mai știți că imaginea proiectată nu va fi perfectă. Utilizatorii de astfel de gadgeturi trebuie să le folosească în încăperi foarte întunecate, sistemul folosindu-se de luminozitatea ecranului telefonului pentru a proiecta imaginea.