Gabriela Szabo: Atleții români sunt departe de rezultatele mondiale

Atleții români sunt departe de performanțele obținute în acest moment de sportivii din alte țări, spune la Interviurile Europa FM, ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo. Fostă campioană olimpică la atletism, Gabriela Szabo crede că atleții români nu au mentalitate de învingător și nu sunt conștienți că reprezintă România. La Interviurile Europa FM, Anca Grădinaru a întrebat-o pe Gabriela Szabo cum s-a ajuns aici.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Recent, la Campionatele Internaționale ale României, atleții care au câștigat proba de 4 ori 100 de metri  la ștafetă masculin au obținut al patrulea rezultat al sezonului. Ulterior, oficialii Federației de Atletism au constatat că rezultatul a fost mult prea bun pentru a fi real și l-au anulat. Gabriela Szabo a fost de față și a explicat la Interviurile Europa FM ce s-a întâmplat de fapt pe pistă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În acest moment, aproape 200 de atleți compun loturile naționale de atletism. Gabriela Szabo speră ca măcar 20 dintre ei să se califice la Olimpiada de la Rio de Janeiro, de anul viitor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS