Confidenţialitate

Gabriela Firea și-a dat demisia din fruntea PSD București

Devenită una dintre cele mai virulente voci la adresa actualei conduceri a Partidului Social Democrat, Gabriela Firea a anunțat, luni, că renunţă la şefia interimară a PSD București.

Pe surse, într-o şedinţă de taină a fruntaşilor fideli liderului Liviu Dragnea, s-a decis retragerea sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei.

“Mi-am depus acum demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani de zile domnul Dragnea a blocat alegerile la această organizaţie şi la alte câteva din ţară, probabil pentru a fi vulnerabili şi a depinde de domnia sa. (…) Acum îmi dau seama că a fost un plan şi nu tocmai prietenos în ceea ce mă priveşte să depind permanent de domnia sa. (…) Ne naştem singuri, murim singuri, nu ne ţine nimeni de mână”, a declarat Gabriela Firea, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit acesteia, este nestatutar să se afle din presă anumite hotărâri din CExN al PSD, înainte să existe oficial o decizie.