Gabriela Firea, în apărarea Vioricăi Dăncilă: „Am avut de-a face cu un val de ură,de denigrare, calomnii, insulte”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, consideră că premierul desemnat, Viorica Dăncilă, are tăria de a rezista atacurilor din ultima vreme dar și provocărilor ce pot să apară odată începută activitatea noului guvern. Gabriela Firea menționează că o cunoaște de șapte ani pe Viorica Dăncilă pe care o prezintă ca o persoană echilibrată și credincioasă.

Primarul general al Capitalei sare în apărarea doamnei Viorica Dăncilă, premier desemnat. Gabriela Firea consideră că o parte a presei, a politicienilor și multe persoane au atacat-o pe nedrept pe doamna Dăncilă, mai ales pe internet.

Gabriela Firea, a spus într-un interviu acordat postului România TV duminică seară, că atacurile referitoare la aspectul fizic al doamnei premier desemnat nu pot fi acceptate.

„Am avut de-a face un val de ură,de denigrare, calomnii, insulte, referiri la aspectul fizic. Este inacceptabil! (…) Și începem să spunem că ne place sau nu ne place o rochie, sau o coafură, sau o poșetă… Până unde am ajuns, până unde s-a ajuns cu dezbatere, de un nivel extrem de scăzut.” Gabriela Firea

Doamna primar Gabriela Firea consideră că premierul desemnat Viorica Dăncilă are pregătirea de a reprezenta România în orice întâlnire din afara țării.

„Cred că doamna Dăncilă va rezista, cu și fără haștag. Este un om puternic. Și doamna Dăncilă este o persoană extrem de religioasă. Mă bucur că în fruntea Guvernului României avem un om credincios, un om care își găsește tăria interioară din credință, din familie. O vom sprijini cu toții. De data aceasta nu mai trebuie să greșim.” Gabriela Firea

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS