Gabriela Firea cere oficial Guvernului transferarea şoselei de centură în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti

Gabriela Firea a trimis o scrisoare Guvernului în care solicită transferarea şoselei de centură în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

„Chiar zilele acestea am trimis o scrisoare Guvernului României, în care am reiterat rugămintea de a aproba, cât mai curând posibil, transmiterea Drumului Naţional Centura Bucureşti în proprietatea şi administrarea municipiului Bucureşti, pentru finalizarea lucrărilor de modernizare, pentru că o reţea de drumuri bine întreţinută contribuie la îmbunătăţirea siguranţei rutiere, evitarea riscului de închidere a drumurilor pentru reparaţii capitale, reducerea impactului asupra mediului. Sper ca acest apel public să aibă ecou şi să putem interveni pe cât mai multe planuri pentru îmbunătăţirea traficului rutier în Capitală”, a declarat primarul general al Bucureștiului.

„Fluidizarea traficului rutier în Capitală necesită măsuri clare administrative şi investiţionale! Modernizăm transportul public în comun, derulăm proiecte de infrastructură rutieră importante, însă implicarea autorităţilor centrale este esenţială! În acest sens am trimis o scrisoare Guvernului României în care solicităm transferarea şoselei de centură în administrarea Primăriei Capitalei, astfel încât să modernizăm această arteră care are un impact negativ în prezent asupra traficului rutier!”, susține Gabriela Firea într-un comunicat remis Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS