Gabriela Creţu, senatoare PSD de Vaslui: ”Nu-i nimic! Ei mă votează, nu e nicio problemă”

Întrebată despre ce iniţiative legislative a avut pentru a ajuta oamenii care au trimis-o în Parlament, senatoarea a cerut echipei PRO TV să iasă din biroul său, după ce le-a adus la cunoştinţă că este profesor de ştiinţe social-politice şi încercă să-i înveţe pe oamenii care lucrează în presă ”să nu întrebe lucruri care nu au relevanţă”.

Jurnaliştii au insistat ca senatoarea să răspundă la întrebări, ceea ce a fost considerat ca ”obsesie”.

Gabriela Creţu le-a citit de pe telefon cifra investiţiilor pe care le-a susţinut pentru judeţul Vaslui (în jur de 90 de milioane de lei), după care a izbucnit: ”Dacă aveţi obsesii, vă rog frumos… Noi construim acum un spital excepţional la Vaslui.

Eu cred că nu ştiţi cu cine vorbiţi. Ieşiţi afară!. Nu am de ce să vă dau explicaţii!”.

”Nu vreţi să le explicaţi vasluienilor pentru ce vă votează…”, a insistat juralista. ”Nu-i nimic! Ei mă votează, nu e nicio problemă”, a replicat Gabriela Creţu.

După ce a dat jurnaliştii afară din birou, senatoarea s-a îndreptat spre sala de şedinţe, spunând: ”Nu mă tem de servicii, da?”.

Înregistrarea video este disponibilă pe site-ul stirileprotv.ro.

Dialogul reporterilor PRO TV cu senatoarea PSD a fost prezentat în cadrul reportajului din emisiunea ”România, TE IUBESC” dedicat județului Vaslui, unul dintre cele mai sărace din Europa.

Doctor în filosofie, Gabriela Creţu a fost recomensată de fostul președinte Ion Iliescu, în 2004, Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Ofiţer. Este în Parlament din 2004, a fost și europarlamentar. Gabriela Creţu a scris, printre altele, “Femei din toate limbile, uniți-vă!” și “Femeile sunt de vină!”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS