Confidenţialitate

Gabriel Cotabiță a fost externat. Fiica artistului, pe Facebook: Astăzi tata a ieșit din spital

Gabriel Cotabiță a fost externat din spital, a anunțat pe Facebook fiica artistului, Aela Cotabiță, care le-a mulțumit public doctorilor pentru eforturile depuse și face apel la răbdare din partea presei privind apariția lui oficială.

Fiica lui Gabriel Cotabiță le mulțumește, în postarea de pe Facebook, medicilor de la spitalele Floreasca și Elias din București, ”pentru profesionalismul și toate eforturile depuse în această perioadă”.

”În orice fel de recuperare sunt esențiale liniștea și răbdarea”, continuă mesajul legat de starea lui Gabriel Cotabiță. ”De aceea, revenim cu rugămintea către oamenii din presă să ne ajute în acest sens pentru a-i putea oferi tatălui nostru condițiile optime pentru ca el să revină cât mai curând pe scena publică, lăsând exclusiv în mâinile lui alegerea momentului potrivit pentru prima lui apariție oficială.”

Astăzi tata a ieșit din spital.Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea echipelor medicale de la Floreasca și…

Posted by Aela Cotabita on Thursday, July 16, 2015

Gabriel Cotabiţă a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare, după ce a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.