Confidenţialitate

Furtună și grindină în BIHOR- Un mort şi 16 răniţi, între care trei în stare gravă

Bilanţul furtunii care a lovit campingul din localitatea Bulz arată că sunt 17 victime – un mort şi 16 răniţi, între care trei în stare gravă, dar există şi persoane care au plecat cu autoturismele personale către unităţi medicale.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), autorităţile din Bihor au dezactivat planul roşu de intervenţie şi au încheiat căutările în camping.

Potrivit ultimelor informaţii, trei persoane sunt rănite grav, între care una foarte grav, dar medicii nu au precizat deocamdată exact starea sa. Alte 13 persoane, între care un copil, au fost rănite uşor.

De asemenea, autorităţile locale au anunţat că numărul victimelor este posibil să crească, întrucât mai multe persoane au plecat cu maşinile către unităţi medicale din judeţul Bihor.

O furtună puternică s-a produs, duminică seară, în localitatea Bulz din judeţul Bihor, iar mai mulţi copaci din incinta unui camping au fost smulşi de vânt. De asemenea, oamenii au fost răniţi de grindina care a căzut.

Un copac a căzut peste un autoturism şi a ucis una dintre persoanele care se adăpostiseră în el în încercarea de a scăpa de grindină.

Judeţul Bihor a fost, duminică, sub cod galben de furtună.

Imagini: ISU Bihor