Furt de bijuterii in valoare de 100.000 de euro

Sunt percheziții la această oră în Prahova la domiciliul unor hoți acuzati că ar fi furat bijuterii în valoare de peste o suta de mii de euro din casa unei persoane din comuna Bărcănești. Principalul suspect va fi adus la audieri la sediul Poliției unde urmează să fie audiat.

 

Furtul a fost organizat în noaptea de 17 spre 18 august, iar victima este o femeie tânără din localitatea Bărcănești care era singură acasă la momentul spargerii.

Surse apropiate anchetei spun că hoțul, un bărbat tot din Bărcănești, ar fi acționat la pont. Acesta a intrat în casa femeii de unde a furat o singura casetă în care se afla a proape un kilogram de bijuterii din aur în valoare de peste o suta de mii de euro.

A fugit din țară, dar când și-a dat seama cât de scumpe sunt inelele și colierele pe care le furase, a decis să se întoarcă în România și i-a înapoiat victimei doar o parte din bijuterii.

Nu a fost suficient și iată că în acestă dimineață, polițiștii au decis să facă percheziții la domiciliul suspectului. L-au prins și acum l-au adus la sediul poliției din Ploiești pentru a fi audiat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS