Confidenţialitate

Furt de bijuterii in valoare de 100.000 de euro

Sunt percheziții la această oră în Prahova la domiciliul unor hoți acuzati că ar fi furat bijuterii în valoare de peste o suta de mii de euro din casa unei persoane din comuna Bărcănești. Principalul suspect va fi adus la audieri la sediul Poliției unde urmează să fie audiat.

 

Furtul a fost organizat în noaptea de 17 spre 18 august, iar victima este o femeie tânără din localitatea Bărcănești care era singură acasă la momentul spargerii.

Surse apropiate anchetei spun că hoțul, un bărbat tot din Bărcănești, ar fi acționat la pont. Acesta a intrat în casa femeii de unde a furat o singura casetă în care se afla a proape un kilogram de bijuterii din aur în valoare de peste o suta de mii de euro.

A fugit din țară, dar când și-a dat seama cât de scumpe sunt inelele și colierele pe care le furase, a decis să se întoarcă în România și i-a înapoiat victimei doar o parte din bijuterii.

Nu a fost suficient și iată că în acestă dimineață, polițiștii au decis să facă percheziții la domiciliul suspectului. L-au prins și acum l-au adus la sediul poliției din Ploiești pentru a fi audiat.