Confidenţialitate

Fundația ”Calea Victoriei” sărbătorește 10 ani de proiecte culturale independente

Fundația Calea Victoriei marchează pe14 noiembrie, la ora 19:00, la Cercul Militar Naţional, 10 ani de proiecte culturale independente și povestea de succes a unei şcoli alternative care a adus un suflu nou în viaţa bucureştenilor de toate vârstele. Evenimentul de gală este deschis tuturor, în imita locurilor disponibile, înscrierile fiind așteptate la adresa contact@victoriei.ro. Taxa de participare este de 70 de lei.

Cinci personalităţi culturale, prieteni şi lectori ai Fundației Calea Victoriei vor împărtăşi, cu umorul şi căldura care îi caracterizează, felul în care au reuşit să îşi transforme pasiunea într-o carieră împlinită în cadrul evenimentului „INSPIRĂM PRIN ARTE ȘI CULTURĂ”.

Invitaţii serii sunt oameni speciali, care s-au implicat în proiectele fundaţiei, dăruind publicului de toate vârstele din bucuria, inteligenţa, talentul şi entuziasmul lor: istoricul Georgeta Filitti, actrița Dorina Lazăr, filologul Mihaela Anghelescu-Irimia, antropologul Vintilă Mihăilescu și dirijorul Tiberiu Soare.

Gazda serii va fi Sandra Ecobescu, preşedintele Fundaţiei Calea Victoriei.

Fundația Calea Victoriei a apărut în peisajul bucureștean acum 10 ani și a fost prima inițiativă dedicată petrecerii timpului liber prin ateliere și cursuri umaniste. De atunci, mai mult de 50.000 de cursanți i-au trecut pragul și s-au bucurat de informațiile oferite de peste 100 de lectori, profesioniști în domenii diverse, de la muzică, film și desen, la branding, dezvoltare personală sau istorie. Peste 2000 de tineri elevi și studenți au beneficiat de burse la cursurile fundației, în funcție de pasiunilor și intereselor lor.