Confidenţialitate

FRF: Testați negativ la SARS-CoV-2, Marin, Cicâldău şi Nedelcu vor putea juca împotriva Macedoniei de Nord

Fotbaliștii Răzvan Marin, Dragoş Nedelcu şi Alexandru Cicâldău, care au intrat în contact direct cu Ianis Hagi, testat pozitiv la SARS-CoV-2, au primit, marţi seara, rezultate negative la testele PCR şi vor putea evolua pentru prima reprezentativă în meciul de la Skopje cu Macedonia de Nord din preliminariile CM 2022.

“Colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au intrat de la prânz în izolare deşi la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative. Au ratat şi antrenamentul oficial din această seară. Au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord şi, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru mâine”, anunţă Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Depistat pozitiv la un test rapid, Ianis Hagi nu va putea juca miercuri.

“Astăzi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naţionalei în urma unor uşoare dureri de cap resimţite de fotbalist. Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă situaţia. În aceste condiţii, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de mâine şi rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acţiune a naţionalei”, se menţionează pe site-ul citat.

România întâlneşte, miercuri, de la ora 21 și 45, la Skopje, Macedonia de Nord, într-o partidă din cadrul Grupei J a preliminariilor CM 2022.

În precedentele două meciuri disputate de la începutul acestei luni, România a învins Islanda (scor 2-0, la Reykjavik) şi Liechtenstein (scor 2-0, la Bucureşti).

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a urcat pe locul al treilea în clasamentul grupei, devansând Macedonia de Nord.