FRF: Mai sunt bilete la meciurile României de la Euro 2016

Federația română de fotbal anunță că suporterii care vor să susțină echipa națională la Campionatul European de la vară își mai pot cumpăra bilete la partidele cu Franța și Albania.

Biletele sunt disponibile pe site-ul uefa.com, unde forul continental a pus la dispoziția fanilor o platformă online, pentru cei care și-au cumpărat bilete într-o primă fază iar acum doresc să le revîndă.

“Platforma este un mod sigur de a vinde și cumpăra bilete. Persoanele care au aplicat pentru bilete în zonele neutre, NU în zona suporterilor rezervată suporterilor echipelor calificate, și care nu le mai doresc, le pot pune acum în revînzare la prețurile initiale”, precizează FRF.

Pentru meciul de deschidere Franţa – România, din 10 iunie, preţul biiletelor este următorul: Categoria 1: 595 euro; Categoria 2: 395 euro; Categoria 3: 195 euro şi Categoria 4: 75 euro. Pentru România – Albania, din 19 iunie, preţurile sunt următoarele: Categoria 1: 145 euro; Categoria 2: 105 euro; Categoria 3: 55 euro şi Categoria 4: 25 euro.

Tricolorii vor mai juca în Grupa A cu Elveţia, la 15 iunie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS