Confidenţialitate

FRF – aproape de un record la meciul cu Norvegia

România ar putea stabili un record în fotbalul mondial – la numărul de copii care să asiste la un meci.

Peste 20.000 de copii se înscriseseră până miercuri dimineață pe liste pentru partida cu Norvegia din preliminariile Euro 2020, la care UEFA a interzis accesul suporterilor adulți, din cauza incidentelor și scandărilor rasiste de la precedentele meciuri.

Înscrierile se vor încheia miercuri la miezul nopții, iar dacă până atunci își vor confirma participarea încă cel puțin 2.000 de copii sub 14 ani, FRF va stabili un nou record.

Actuala performanță este deținută de sârbi, care la întâlnirea Partizan BelgradAZ Alkmaar din Europa League, au strâns 22.000 de copii.

Amintim, micuții suporteri vor fi primiti doar la cererea instituțiilor de învățământ sau școlilor de fotbal și fiecare grup de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor.

Cererile se trimit la adresa de e-mail secretariatgeneral@frf.ro, iar solicitantul va primi un formular pe care îl va completa cu datele copiilor.

Transportul la “Arena Națională” revine școlilor, însă fiecare copil va primi la stadion o gustare și un suc din partea Federației.

Școala de fotbal a lui Gică Hagi a confirmat că îi va aduce la meci pe toți cei 200 de juniori ai ei.

Partida cu Norvegia, de care depinde în mare măsură calificarea la Euro 2020, se disputa marți 15 octombrie, de la ora 21:45.

Echipa națională va juca mai întăi sâmbătă, de la ora 19:00, în deplasare în Insulele Feroe.