Fredonează o melodie și câștigi o jucărie: O nouă interpretare simpatică înscrisă în concursul nostru s-a auzit marți în Deșteptarea – AUDIO

Marți, 2 iunie, a fost rândul lui Matei Moroianu din București să se audă în toată țara în matinalul Deșteptarea. La 5 ani și 9 luni, micul artist a fredonat un cântec pentru copii, a fost înregistrat de părinții săi și înscris apoi în concursul „Fredonează o melodie și câștigi o jucărie”.

Toată luna iunie, copiii între 4 și 10 ani pot trăi la Europa FM o experiență memorabilă: se pot auzi la radio cântând, la fel ca vedetele lor preferate, și își pot achiziționa singuri jucăriile pe care și le doresc.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Fredonează o melodie și câștigi o jucărie” este provocarea lansată de Europa FM pentru a arata ce copii talentati avem, dar si pentru a oferi ascultatorilor un moment de bucurie pura pe care doar copiii pot să o dăruiască. Pentru a participa la aceasta provocare, parintii trebuie sa-si inscrie copiii pe site-ul europafm.ro si sa uploadeze un film cu ei fredonând o melodie, nefiind necesar să aibă și negativ. Intrați aici pentru formularul de înscriere.

Cele mai simpatice interpretări vor fi difuzate în emisiunile „Deșteptarea” si „Ore de vară”, iar micile vedete care vor fi difuzate la radio vor primi vouchere de cumpărături pentru jucării pe care să și le aleagă chiar ei dintr-unul dintre cele mai mari magazine de jucării din România.

Articole Similare