Confidenţialitate

Fredonează o melodie și câștigi o jucărie: Încă un copil norocos s-a auzit la radio în “Ore de vară” – AUDIO

Luni, 1 iunie, în prima emisiune “Ore de vară” a sezonului, a fost rândul unui alt copil norocos să se audă fredonând pe frecvențele Europa FM. Părinții micuțului Călin Ciolac l-au înscris în concursul ”Fredonează o melodie și câștigi o jucărie”, iar el s-a auzit în toată țara în emisiunea “Ore de vară”.

Toata luna iunie, la Europa FM copiii între 4 și 10 ani pot trăi la Europa FM o experiență memorabilă: se pot auzi la radio cântând, la fel ca vedetele lor preferate, și își pot achiziționa singuri jucăriile pe care și le doresc.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Fredonează o melodie și câștigi o jucărie” este provocarea lansată de Europa FM pentru a arata ce copii talentati avem, dar si pentru a oferi ascultatorilor un moment de bucurie pura pe care doar copiii pot sa o dăruiască. Pentru a participa la această provocare, părinții trebuie să-și inscrie copiii pe site-ul europafm.ro si sa uploadeze un film cu ei fredonând o melodie, nefiind necesar să aibă și negativ. Intrați aici pentru formularul de înscriere.

Cele mai simpatice interpretări vor fi difuzate în emisiunile “Deșteptarea” și “Ore de vară”, iar micile vedete care vor fi difuzate la radio vor primi vouchere de cumpărături pentru jucării pe care să și le aleagă chiar ei dintr-unul dintre cele mai mari magazine de jucării din România.