Confidenţialitate

Fredonează o melodie și câștigi o jucărie: De 1 iunie s-au auzit în Deșteptarea primii copii înscriși la concurs – AUDIO

Luni, 1 iunie, s-au auzit în Deșteptarea primii copii înscriși în concursul ”Fredonează o melodie și câștigi o jucărie”, micii artiști putând fi auziți de toți ascultătorii matinalului Europa FM.

Toata luna iunie, copiii între 4 și 10 ani pot trăi la Europa FM o experiență memorabilă: se pot auzi la radio cântând, la fel ca vedetele lor preferate, și își pot achiziționa singuri jucăriile pe care și le doresc.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“Fredonează o melodie și câștigi o jucărie” este provocarea lansată de Europa FM pentru a arata ce copii talentati avem, dar si pentru a oferi ascultatorilor un moment de bucurie pura pe care doar copiii pot sa o daruiasca. Pentru a participa la aceasta provocare, parintii trebuie sa-si inscrie copiii pe site-ul europafm.ro si sa uploadeze un film cu ei fredonând o melodie, nefiind necesar să aibă și negativ. Intrați aici pentru formularul de înscriere.

Cele mai simpatice interpretari vor fi difuzate în emisiunile “Deșteptarea” si “Ore de vară”, iar micile vedete care vor fi difuzate la radio vor primi vouchere de cumpărături pentru jucării pe care să și le aleaga chiar ei dintr-unul dintre cele mai mari magazine de jucarii din România.