Fratele Larei Saban si prietenul acestuia, suspectati de uciderea tinerei, au fost condamati definitv la inchisoare pe viata

Este decizia definitivă a Curții de Apel Constanța, după sentința similară a Tribunalului constanțean de anul trecut, atacată de inclulpați.

Lara Şaban, care locuia în Turcia – și care avea o situație financiară bună – a ajuns în Constanţa, în aprilie 2012. La scurt timp, femeia ar fi vrut să cumpere un apartament, pe care l-a vizitat alături de fratele său, Gilberto și de prietenul lor din copulărie, George Davidescu. Cei doi inculpaţi au încercat să o tâlhărească, crezând că avea în poşetă banii pentru locuință. Au lovit-o de mai multe ori în față și în cap. După uciderea tinerei, cei doi au cumpărat o drujbă, saci de plastic și bandă adezivă, cu intenția de a ambala cadavrul. Numai că mama Larei Șaban anunțase deja la Poliție dispariția femeii. Fratele victimei și George Davidescu au abandonat, în cele din urmă, cadavrul pe un teren între oraşul Năvodari şi comuna Lumina.