Confidenţialitate

Franța: Un român a fost prins și alți doi sunt căutați după ce au vrut să jefuiască un depozit Chanel

Cu duba la furat produse de lux. Mai mulți români sunt căutați de autoritățile franceze după ce au încercat să jefuiască un depozit Chanel, nu departe de Paris. Unul a fost capturat, restul au reușit să fugă.

Compania Chanel este însă discretă când vine vorba de spațiile în care își desfășoară activitatea. Pe clădirile sale nu se află niciun semn, fie că sunt folosite pentru producerea celebrelor parfumuri sau pentru depozitare.

Brandul de lux speră să evite, astfel, lăcomia spărgătorilor, notează publicația online Le Parisien.

Din păcate, acest lucru nu i-a împiedicat pe hoții de origine română, bine informați și veniți din Seine-Saint-Denis, să atace duminică, în jurul orei trei dimineața, depozitul din comuna Meux, departamentul Oise din nordul Franței.

Intenția lor era să fure parfumuri și alte produse cosmetice.

Au tăiat gardul și au pătruns în curtea depozitului cu o dubă. Mașina fusese furată cu câteva zile înainte și ar fi urmat ca marfa să fie sustrasă cu tot cu paleți și depusă în dubă.

Numai că au intervenit angajații care se ocupau de pază: doi dintre hoți au fugit, unul a fost capturat și audiat.

Să amintim, în luna mai, un magazin de lux Chanel din Paris a fost joi ţinta unui jaf armat, care nu s-a soldat cu răniţi.

Hoţii reușeau să sustragă atunci bunuri în valoare de milioane de euro.

Atacul a avut loc în apropierea Pieţei Vendome, unde se află numeroase magazine de bijuterii şi de produse de lux.

Citește și: O femeie din Giurgiu s-a ales cu dosar penal pentru practicarea vrăjitoriei. Se folosea de mercur, o substanță periculoasă

Foto: Shutterstock