Franta: Presedintele Francois Hollande, relatie amoroasa cu actrita Julie Gayet

Dezvăluirea le aparține jurnaliștilor de la revista Closer

Jurnaliști de la revista Closer care susțin că l-au surprins pe liderul de la Elysee în timp ce se întâlnea în apartamentul său cu această femeie.

Potrivit agenției France Press, Francois Hollande deplânge profund aceste informații și va analiza răspunsurile, inclusiv pe cele de ordin judiciar.

Aseară, revista Closer anunța o ediție specială pentru ziua de astăzi în care va dezvălui într-un dosar special de 7 pagini fotografii care vorbesc de la sine despre relația lui Francois Hollande cu atrița Julie Gayet.

Site-ul prezintă o copertă neclară în care se ghiceşte silueta preşedintelui şi un început de titlu: ‘Dragostea , cuvânt urmat de 3 puncte de suspensie…’.

Jurnaliștii de la Closer scriu că În jurul Anului Nou, şeful statului, cu o şapcă pe cap, ar fi plecat pe scuter pentru a se întâlni cu actriţa în apartamentul său, în care preşedintele îşi petrece de obicei noaptea.

Şeful statului este însoţit de o singură gardă de corp care păzeşte secretul acestor întâlniri cu actriţa şi îi aduce chiar croasante!’.

Actrița Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani a depus plângere la sfârşitul lui martie 2013 la Parchetul din Paris pentru a identifica autorii zvonurilor apărute pe Internet, care îi atribuiau încă de atunci o relaţie amoroasă cu François Hollande.

Potrivit agenției France Press, șeful statutului s-a exprimat în nume personal și a spus că deplânge profund atingerile aduse vieții private și se gândește chiar să dea în judecată revista.

Oficial, Hollande are o relație cu o jurnalistă franceză, după ce o lungă perioadă de timp a trăit alături de fosta candidată la prezidenţiale Ségolène Royal, cu care are patru copii.