Confidenţialitate

Fostul primar Adrian Mladin, condamnat la 6 ani de detenţie în primă instanţă

Fostul primar PNL din Jilava, Adrian Mladin, a fost condamnat la 6 ani de detenţie în primă instanţă, într-un nou dosar penal. În acest dosar, Adrian Mladin a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi spălare de bani. Ar fi primit mită peste un milion de euro de la dezvoltatori imobiliari pentru eliberarea unor autorizaţii.

Edilul din Jilava are la activ mai multe dosare penale si o condamnare definitiva de 5 ani si 10 luni inchisoare cu executare, într-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri.

Mladin a fost eliberat conditionat in anul 2018. În 2012 şi 2016, Adrian Mladin a fost ales primar in timp ce se afla dupa gratii. Ca să depuna jurământul ca primar, el a fost scos din arest. Într-un alt dosar, tot de luare de mită, Adrian Mladin a fost achitat in luna mai de Curtea de apel Bucuresti,  după ce în primă instanţă primise 8 ani de închisoare cu executare.

De asemenea, Mladin a fost denuntator in mai multe dosare instrumentate de DNA, printre care si cel in care a fost implicat fostul ministru de interne Cristian David.