Fostul primar din Eforie Sud, găsit mort într-o cameră de hotel din Bucureşti

Fostul primar din Eforie Sud Ovidiu Brăiloiu, în vârstă de 49 de ani, care ocupa funcţia de director în cadrul Primăriei Sectorului 5 al Capitalei, a fost găsit mort, miercuri, pe patul dintr-o cameră a Hotelului Ambasador, din Bucureşti, la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului fiind criminalişti care cercetează cazul.

La faţa locului, se află specialişti ai Serviciului Omoruri, din cadrul Poliţiei Capitalei, trupul neînsufleţit al bărbatului de 49 de ani urmând să fie transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

La prima vedere, pe corpul victimei nu sunt urme de violenţă, însă moartea este considerată suspectă, motiv pentru care poliţiştii şi procurorii anchetează cazul.

Ovidiu Brăiloiu a fost primar al oraşului Eforie din 2004 şi până în 2016, din partea PSD. El a candidat pentru un nou mandat şi la alegerile de anul trecut, fiind învins de candidatul PNL, Robert Şerban, fostul său viceprimar.

Brăiloiu era căsătorit şi avea doi copii. Fratele său, Liviu-Tit Brăiloiu, fost prefect în 2009, este senator PSD de Constanţa din 2016.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS