Confidenţialitate

Fostul preot care a ucis o minoră în stațiunea Mamaia, condamnat definitiv la 12 ani de închisoare

Fostul preot care, în aprilie anul trecut, a ucis o adolescentă de 15 ani într-un apartament din stațiunea Mamaia a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Decizia luată de Curtea de Apel Constanța este definitivă, astfel că bărbatul își va petrece următorii ani după gratii.

Instanța a decis să deducă din pedeapsă perioada reținerii și arestării preventive – adică din 11 aprilie 2015 și până în prezent.

 

Cazul a fost prezentat de presă în aprilie anul trecut – atunci când fostul preot i-a anunțat pe polițiști că într-un bloc din staţiunea Mamaia a avut loc o crimă.

Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat şi au descoperit cadavrul unei fete în vârstă de 15 ani, din Năvodari, care fusese strangulată cu un cablu electric.

În mai puţin de o oră, anchetatorii au reuşit să îl prindă pe autorul faptei, acesta fiind chiar bărbatul care a alertat Poliţia.

Laurenţiu Constantin Aspru a fost prins pe drumul care leagă Mamaia de Năvodari și și-a recunoscut încă de la început fapta.

Fost preot într-o parohie din județul Bistrița- Năsăud, el le-a povestit anchetatorilor că a cunoscut-o pe fată pe un site de escorte.

Ajunși în apartamentul din Mamaia – unde minora stătea cu chirie – cei doi s-au luat la ceartă, iar bărbatul a omorât-o.