Confidenţialitate

Fostele soţii îi iau apărarea lui Johnny Depp

Vanessa Paradis, fosta soţie a lui Johnny Depp, a dat publicităţii o scrisoare în care i-a luat apărarea fostului ei partener de viaţă, în care a spus că acuzaţiile de violenţă domestică aduse starului hollywoodian de soţia acestuia, Amber Heard, sunt ”scandaloase”, potrivit contactmusic.com.

Amber Heard, soţia actorului Johnny Depp, a depus actele prin care solicită divorţul de starul american, joi. În ziua următoare, vineri, actriţa a cerut instanţei un ordin de restricţie pe numele soţului ei, pe care îl acuză de violenţă domestică.

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a prezentat ca dovadă o fotografie ce o prezintă cu un ochi învineţit şi a spus că soţul ei este ”un agresor în serie”, care a lovit-o cu telefonul mobil în zona feţei, duminică, 21 mai, în timpul unei dispute conjugale. De asemenea, Amber Heard a spus starul american a făcut-o ”să se teamă pentru viaţa ei”.

În urma afirmaţiilor făcute de Amber Heard, avocaţii actorului Johnny Depp au făcut următoarea declaraţie: ”Amber încearcă să obţină o înţelegere financiară prematură, prin intermediul unor acuzaţii despre un presupus abuz”.

Fosta parteneră de viaţă a starului hollywoodian, actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis, a respins acuzaţiile formulate de Amber Heard. Într-o scrisoare dată publicităţii de vedeta franceză, publicată de TMZ.com, aceasta spune că acuzaţiile respective sunt ”scandaloase”.

”Pentru cine se simte vizat: Johnny Depp este tatăl celor doi copii ai mei. E o persoană sensibilă, iubitoare şi iubită şi cred din toată inima că acele acuzaţii recente împotriva lui sunt scandaloase”, a declarat Vanessa Paradis.

”În toţi aceşti ani în care l-am cunoscut pe Johnny, el nu a fost niciodată abuziv cu mine şi toată această descriere ce i-a fost făcută acum nu seamănă deloc cu aceea a bărbatului alături de care am petrecut 14 ani minunaţi”, a adăugat vedeta franceză.

Comentariile cântăreţei şi actriţei Vanessa Paradis confirmă spusele primei soţii a starului hollywoodian, actriţa Lori Anne Allison, care i-a luat şi ea apărarea lui Johnny Depp, duminică. Lori Anne Allison, care s-a căsătorit cu Johnny Depp în 1983, a spus că actorul nu a abuzat-o niciodată fizic şi verbal.

Ea a declarat că actorul, de care s-a despărţit în 1985, ”este incapabil să lovească o femeie” şi că nu o crede pe Amber Heard atunci când aceasta spune că a fost abuzată fizic de către actor.

Lori Anne Allison a mai spus că Johnny Depp este ”o persoană moale”, care îşi iubeşte animalele de companie la fel de mult ca propriii copii.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015. Cei doi actori s-au cunoscut în 2011 în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”The Rum Diary”.

Foto: Everett Collection / Shutterstock