Confidenţialitate

Johnny Depp, acuzat de violențe conjugale

Divorţul dintre Amber Heard şi Johnny Depp  a intrat într-o nouă fază, după ce actriţa l-a acuzat de violenţă domestică pe starul din “Piraţii din Caraibe”, prezentând şi o fotografie în care apare cu un ochi vânăt, şi l-a numit “agresor în serie, care m-a făcut să mă tem pentru viaţa mea”.

Actriţa Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a depus la tribunal mai multe plângeri, prin care cere să fie protejată de soţul ei. Ea a mărturisit că “Johnny Depp a fost agresiv atât fizic, cât şi verbal în timpul întregii noastre relaţii”, potrivit thedailybeast.com.

Un judecător i-a aprobat actriţei un ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp, soţul lui Amber Heard timp de 15 luni, după ce victima a arătat curţii dovezi: o fotografie în care are o vânătaie pe care i-ar fi provocat-o starul din filmul “Piraţii din Caraibe”, când i-a aruncat telefonul mobil în faţă.

Fotografia şocantă, spun cei de la thedailybeast.com, a devenit virală pe internet, amplificând şi mai mult scandalul din viaţa cuplului, deja dominat de un iminent divorţ.

“Este adesea paranoic şi temperamentul lui este înspăimântător pentru mine, aşa cum a dovedit-o în mai multe rânduri, fiind periculos fizic şi/sau ameninţător la adresa mea. Relaţia cu Johnny, care oscila în realitate, depindea de folosirea alcoolului şi drogurilor. Mi-e foarte frică de Johhny şi pentru siguranţa mea “, a declarat Amber. 

Într-o scrisoare trimisă de avocaţii lui Amber Heard către cei ai lui Johnny Depp, aceştia citează alte două incidente de abuz domestic care s-au petrecut numai în ultimele şase luni. Avocaţii actriţei le solicită apărătorilor lui Johnny Depp să accepte toate cerinţele, pensie alimentară de 50.000 de dolari pe lună, taxe de judecată în valoare de 125.000 de dolari, locuinţa, dar şi maşina Range Rover – toate acestea pentru ca scandalul să nu se amplifice în mass-media.

Sursă: News.ro