Confidenţialitate

Fostul prefect de Gorj, prins de 4 ori la volan având permisul anulat, a fost internat la secția psihiatrie a SJU Târgu Jiu | AUDIO

Fostul prefect și parlamentar de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost internat la secția psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru o expertiză de specialitate. Măsura a fost dispusă de polițiștii din Târgu Jiu, după ce Morega a fost prins, de 4 ori în ultimele două săptămâni la volan, deși avea dreptul de conducere anulat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Din 6 februarie anul acesta, de când i-a fost anulat permisul de conducere din motive medicale, Dan Ilie Morega a fost prins de polițiști conducând fără permis de 4 ori, o dată în județul Mehedinți și de 3 ori în Gorj.

De fiecare dată, polițiștii i-au întocmit și dosare penale. Politicianul în vârstă de 78 de ani și-a achiziționat chiar un girofar pe care l-a pus pe autoturism și, de câteva ori, a fost surprins de șoferii din trafic conducând haotic. Nu respectă regulile de circulație și conduce foarte agresiv.

Luni, Morega a fost văzut în zona unei benzinării din Târgu Jiu în timp ce-și alimenta mașina. Șoferii au anunțat poliția și mai multe filtre au fost organizate. Polițiștii l-au prins în timp ce se afla în trafic, la volan, pe un bulevard din Târgu Jiu. Familia lui Morega este cea care de nenumărate ori i-a luat cheile de la autoturism, însă politicianul își procură alta de fiecare dată.

Urmează ca IPJ Gorj să anunțe ce măsuri vor fi luate împotriva acestuia.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, prins din nou în trafic fără permis de conducere. Este a patra oară în ultimele două săptămâni