Confidenţialitate

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, prins din nou în trafic fără permis de conducere. Este a patra oară în ultimele două săptămâni

Fostul prefect de Gorj și parlamentar, Dan Ilie Morega, a fost prins din nou în trafic, conducând fără permis de conducere. În ultimele două săptămâni, politicianul a fost depistat de 4 ori in trafic de polițiști conducând fără permis. Acum, riscă alt dosar penal.

Din 6 februarie anul acesta, de când i-a fost anulat permisul de conducere din motive medicale, Dan Ilie Morega a fost prins de polițiști conducând fără permis de 4 ori, o dată în județul Mehedinți și de 3 ori în Gorj. De fiecare dată, polițiștii i-au întocmit și dosare penale.

Politicianul în vârstă de 78 de ani, și-a achiziționat chiar un girofar pe care l-a pus pe autoturism și, de câteva ori, a fost surprins de șoferii din trafic conducând haotic. Nu respectă regulile de circulație și conduce foarte agresiv.

Astăzi, Morega a fost văzut în zona unei benzinării din Târgu Jiu în timp ce-și alimenta mașina. Șoferii au anunțat poliția și mai multe filtre au fost organizate. Polițiștii l-au prins în timp ce se afla în trafic, la volan, pe un bulevard din Târgu Jiu. Familia lui Morega este cea care de nenumărate ori i-a luat cheile de la autoturism, însă politicianul își procură alta de fiecare dată.

Urmează ca IPJ Gorj să anunțe ce măsuri vor fi luate împotriva acestuia.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Afaceriști în funcții publice: Cum își controlează firmele unii deputați și senatori din România prin intermediul rudelor. Paula Herlo: „Banii cei mai mulți îi fac în relația cu statul” | VIDEO