Confidenţialitate

Forbes: Actorii care au generat cele mai mari încasări în 2017

Vin Diesel, Dwayne Johnson sau Gal Gadot se află pe primele locuri în topul actorilor care au generat cele mai mari încasări anul acesta, întocmit de Forbes.

Primul loc este ocupat de actorul Vin Diesel, care a generat 1,6 miliarde de dolari. Diesel a jucat anul acesta în cel de-al optulea lungmetraj al francizei “Fast and Furious”, lansat în aprilie.

Pe locul doi se află Dwayne Johnson, care a generat 1,5 miliarde de dolari. El a jucat în “Baywatch” şi în filmul recent lansat “Jumanji: Welcome to the Jungle”.

Actrița Gal Gadot, care a jucat în “Wonder Woman” se clasează pe poziţia a treia, generând încasări de 1,4 miliarde de dolari, în timp ce Emma Watson a generat 1,3 miliarde de dolari.

Top 10 al actorilor care au generat cele mai mari încasări este completat de Johnny Depp (1,1 miliarde de dolari), Daisy Ridley (1,08 miliarde de dolari), Tom Holland (888 de milioane de dolari), Chris Pratt (864 milioane de dolari), Chris Hemsworth (845 milioane de dolari) şi John Boyega (815 milioane de dolari).

Forbes a calculat topul actorilor care au generat cele mai multe încasări pe 2017 din vânzarea biletelor la nivel global. Actorii care şi-au împumutat vocea în filme de animaţie nu au fost luaţi în calcul.