Confidenţialitate

Focşani: Un deţinut a evadat de la un punct de lucru

Un deţinut a evadat joi după-amiază, în timp ce se afla la un punct de lucru de pe raza localității Dumbrăvița, judeţul Vrancea.

Deţinutul Constantin Ionuț Răzvan, în vârstă de 25 ani , este condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Poliţia s-a mobilizat pentru căutarea deţinutului. Au fost blocate căile de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea.

Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Conducerea penitenciarului a dispus începerea unei verificări interne care să analizeze împrejurările în care deţinutul s-a făcut nevăzut.

Poliţia face apel la cetăţeni: “În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112.

Înălţimea (cm): 180 Tipul sprâncenelor: stufoase
Tipul frunţii: Îngustă ridată Tipul bărbii: barbă rasă
Tipul nasului: convex Tipul mustăţii: nu poartă
Tipul ochilor: verzi Tipul corpolenţei: atletică
Tipul gurii: mijlocie
Tipul bărbiei: plată
Tipul urechilor: mari lipite
Tipul feţei: ovală deschis
Tipul părului: şaten întins”