Focșani: Petrecerea de Revelion din centrul orașului a costat peste un milion de lei

La Focșani, noaptea de revelion a fost lungă, dar mai ales scumpă.

Petrecerea din Piața Unirii a început foarte devreme, pe la ora 18.00, pe ritmuri de muzică populară. Pe scenă au urcat mai întîi artiști locali, după care le-a venit rîndul “greilor”, Viorica, Ioniță și Taraful din Clejani, Lora, Voltaj și alții.

Spre miezul nopții au urcat pe scenă invitați din străinătate. Primii vor fi italienii de la Richi e Poveri, o trupă care a făcut istorie în anii 70-80, iar după spectacolul de lasere și de artificii, petreceerea s-a încheiat cu un recital al trupei Ottawan, în vogă la începutul anilor 80. De cîțiva ani a devenit o adevărată tradiție ca la revelionul de la Focșani să cînte trupe ori interpreți din străinătate, care s-au aflat în topuri. Prețul spectacolelor e însă destul de mare.

Anul acesta, revelionul de la Focșani a costat 1,2 milioane de lei, din care 700.000 de lei au fost alocați de Consiliul Județean Vrancea de la buget, iar diferența a venit de la Consiliul Local Focșani.

A fost, practic, cel mai scump revelion de pînă acum de la Focșani, la care numărul maxim al participanților, atins la miezul nopții, a fost sub așteptări, de aproximativ o mie de persoane.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS